ساخت قالب وردپرس – بخش ۲

0
1006
morning-coffee-wordpress-red

در ادامه آموزش ساخت قالب وردپرس ، می‌خواهیم قالب خود را توسعه دهیم و امکانات بیشتر به آن اضافه کنیم. در این آموزش تمرکز خود را بر روی صفحه نمایش پست قرار میدهیم. میخواهیم در این صفحه متن کامل پست به همراه تاریخ انتشار مطلب، نویسنده و دسته بندی مطلب را نمیش دهیم. ابتدا بار دیگر به خروجی نهایی آموزش قبلی نگاهی بیندازیم:

قالب وردپرس

[divider]

همانطور که مشاهده می‌کنید صرفا عنوان و متن آخرین پست ها را مشاهده می‌کنیم. حال می‌خواهیم لینک مشاهده هر کدام از پست‌ها را اضافه کنیم و به کمک این لینک به صفحه مشاهده کامل مطلب برویم. این کار بسیار ساده انجام می‌شود. اگر یادتان باشد در آموزش قبل، پست ها را در داخل یک حلقه while به نمایش می‌گذاشتیم. اکنون به کمک تابع the_permalink میتوانیم لینک مشاهده کامل پست را نیز در کنار آن قرار دهیم. در ضمن بهتر است به جای نمایش کل متن در صفحه اصلی، خلاصه متن را به کمک تابع the_excerpt نمایش دهیم. در واقع فایل index.php باید شامل این کد باشد:

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title><?php bloginfo('name'); ?></title>
<body>
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

<h1><?php the_title(); ?></h1>
<p><?php the_excerpt(); ?></p>
<a href="<?php the_permalink(); ?>">ادامه مطلب</a>
<br/>
<?php endwhile; else : ?>
<p>پستی جهت نمایش وجود ندارد.</p>
<?php endif; ?>

</body>
</html>

بسیار خب، به هدف خود رسیدیم. اکنون متن پست های ما در صفحه اصلی بصورت خلاصه نمایش داده می‌شود و هر کدام دارای لینک ادامه مطلب هستند:

قالب وردپرس

[divider]

صفحه single.php

اگر بر روی لینک های ادامه مطلب کلیک کنید خواهید دید که وارد صفحه پست می‌شویم و در این صفحه تنها پستی که بر روی لینک آن کلیک کردیم نمایش داده می‌شود. همانطور که مشاهده می‌کنید ظاهر این صفحه کاملا مشابه صفحه‌ی index است. از آنجا که می‌خواهیم این صفحه محتوای کامل پست را نمایش دهد، باید یک بخش دیگر به قالب خود اضافه کنیم که مسئول نمایش کامل پست باشد. این صفحه single.php نام دارد و هر زمان که لینک یک پست باز شود، این صفحه قالب نمایش را تعیین خواهد کرد. ساختار این صفحه مشابه index.php است و همان حلقه while را دارد و می‌دانیم که این حلقه باید یک بار اجرا شود. این وظیفه بر عهده وردپرس است و نیازی نیست ما نگران آن باشیم. اکنون فایل single.php را به فایل‌های قالب اضافه کنید و کد زیر را در آن قرار دهید:

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title><?php bloginfo('name'); ?></title>
<body>
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

<h1><?php the_title(); ?></h1>
<p><?php the_content(); ?></p>
<p>نویسنده: <?php the_author(); ?></p>
<p>تاریخ: <?php the_date(); ?></p>
<p>دسته‌بندی: <?php the_category(); ?></p>
<br/>
<?php endwhile; else : ?>
<p>پستی جهت نمایش وجود ندارد.</p>
<?php endif; ?>

</body>
</html>

همانطور که در کد بالا مشاهده می‌کنید، نویسنده، تاریخ انتشار مطلب و دسته بندی مطلب نیز به کمک توابع the_author و the_date و the_category نمایش داده شده است. با این حساب حالا اگر لینک مطلبی را باز کنیم، علاوه بر متن کامل، می توانیم تاریخ ارسال، نویسنده و دسته بندی مطلب را نیز مشاهده کنیم.

قالب وردپرس

در ادامه آموزش‌ها نحوه نمایش دادن تصویر شاخص پست‌ها در صفحه index.php و single.php را فراخواهیم گرفت.

موفق و پیروز باشید…

به این مطلب امتیاز بدهید

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید